Ja sam Ana Sič – psiholog

Ana Sič master psiholog Subotica
1 minut čitanja

Odgovorno pristupam svom poslu, poštujući etički kodeks moje struke

Osnovne studije (smer: poslovna psihologija) i master studije (smer: psihoterapija) sam završila na Fakultetu „Dr Lazar Vrkatić“ u Novom Sadu. Masterirala sam 2021. godine.

Takođe, petogodišnju edukaciju iz transakcione analize sam završila u TA centru u Novom Sadu. Sertifikovani sam TA savetnik, i u procesu sam sticanja sertifikata za TA psihoterapeuta.
Sertifikat za trenera asertivne komunikacije sam stekla na treningu kod profesorke dr Snežane Tovilović. Kod nje sam završila i 2 modula KBT tehnika u praksi.
Osnove telesne psihoterapije sam naučila od Slađane Đorđević, na radionicama „Telo u psihoterapiji“.

2023. godine sam upisala novu petogodišnju edukaciju za telesnog psihoterapeuta u Centru za integrativni razvoj u Beogradu. Telesna psihoterapija me oduševljava i veoma često je integrišem u svom radu.

Poslednje 4 godine radim psihološko savetovanje i psihoterapiju, u svom savetovalištu koje je smešteno u Subotici ili online. Iza mene stoji preko 2000 održanih seansi. Redovno superviziram svoj rad kod svog odabranog supervizora, a povremeno odlazim i na svoju ličnu terapiju, jer smatram da je to obaveza svakog kvalitetnog terapeuta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *